Ko'u keena(2)

E hoʻokuʻu i ka hana noʻeau me 3D Building Blocks: A Zootopia Adventure

Aloha, hele mai e nīnau i kā mākou huahana!

Hoʻolauna:

Welina mai i ka honua o ka noʻonoʻo palena ʻole a me ka noʻonoʻo!Ma kēia ʻatikala, ʻimi mākou i ke aupuni hoihoi o nā poloka hale 3D, ʻike ʻia hoʻi he deform bricks, a me nā mea hiki ke hāʻawi ʻia.E hui pū me mākou ma kahi huakaʻi Zootopian i ko mākou hōʻike ʻana i ke kilokilo o nā poloka kūkulu ma o ka hana ʻana i nā hiʻohiʻona 3D e hōʻike ana i nā mea aloha Judy Hopps a me Nick Wilde.

Ka mana o 3D Building Blocks:

1. Hoʻokumu pau ʻole:

Luʻu i loko o kahi honua ʻole kahi e kū ai kou noʻonoʻo.Hāʻawi nā poloka kūkulu 3D i ke kahua kūpono e hoʻokō i kāu mau manaʻo i ke ola.Mai nā hoʻolālā maʻalahi a hiki i nā hoʻolālā paʻakikī, ʻoi aku ka nui o nā mea hiki ke like me kāu hana.

2. Hōʻike ʻia nā Bricks Deform:

E hoʻokuʻu i kou akamai hale me nā pōhaku deform, kahi huaʻōlelo ʻē aʻe no nā poloka kūkulu.ʻO kēia mau ʻāpana like ʻole e ʻae iā ʻoe e hoʻoheheʻe a hoʻohālikelike i kāu mau hana, e hoʻoikaika a kū hoʻokahi.E ʻimi i ka hiki ʻole o nā pōhaku deform i kou hoʻomaka ʻana i kāu huakaʻi Zootopian.

ʻO ka hana ʻana i ka mea maikaʻi loa o Zootopia:

3. Judy Hopps ma 3D:

E ʻike i ka hauʻoli o ke kūkulu ʻana i kahi hiʻohiʻona 3D o Judy Hopps me ka hoʻohana ʻana i nā poloka kūkulu.E hahai i nā ʻōlelo aʻoaʻo i kēlā me kēia ʻanuʻu e hana hou i ka luna spunky bunny, mai kona mau pepeiao maikaʻi a i kona kūlana kūpaʻa.E nānā i ke ola ʻana o Judy i kou mau lima!

4. ʻO Nick Wilde Masterpiece:

E hoʻokiʻekiʻe i kāu mau hana kūkulu hale ma ka hoʻohui ʻana i kahi mele 3D o Nick Wilde maalea a nani.E ʻohi i nā kikoʻī paʻakikī e hopu ai i ke ʻano o Nick, mai kona hulu ʻōniʻoniʻo a i kāna ʻakaʻaka kolohe.E hana i kahi hiʻohiʻona nani ʻo Nick Wilde e hōʻike ana i kāu hana hana.

Nā ʻōlelo aʻoaʻo a me nā hoʻopunipuni no ke kūkulu ʻana i ka Mastery Block:

5. Pono Pono:

Loaʻa i ka hemolele i kāu mau kūkulu 3D ma ka nānā pono ʻana i ka pololei.E hōʻoia i ka hoʻopili paʻa ʻia o kēlā me kēia pōhaku lepo no kahi kumu hoʻohālike ikaika a nani.

6. Pāʻani kala:

E hoʻāʻo me nā hui kala e hoʻohui i ke ʻano o kāu mau hana.E hana i nā hiʻohiʻona a me nā hoʻolālā e hoʻohālikelike maoli i kāu mau hiʻohiʻona 3D.

Ka hopena:

I ka hopena, ʻo nā poloka kūkulu 3D, a i ʻole nā ​​​​piliki deform, e wehe i kahi honua o nā mea hiki ke noʻonoʻo.Luʻu i loko o ka huakaʻi Zootopian o ke kūkulu ʻana i nā hiʻohiʻona 3D me Judy Hopps a me Nick Wilde.E hoʻokuʻu i kāu ʻano hana, e haku i ke akamai o ka pololei, a e lilo kāu mau hana kūʻokoʻa i mea hōʻike i ka palena palena ʻole o nā poloka kūkulu.E hoʻomaka i kāu huakaʻi i kēia lā a nānā i ke ola ʻana o kāu mau kiʻi punahele ma ka poho lima!


Ka manawa hoʻouna: Dec-21-2023